Welkom!

De peutergroep Wiebala is voor kinderen met de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Peuters krijgen hier een aangepast programma, waardoor ze gestimuleerd en geprikkeld worden. De peuters kunnen zich hier optimaal ontplooien tot wie ze willen zijn, leren kringgesprekken te voeren en worden zo voorbereid op de volgende stap, de basisschool.
De inrichting van de ruimte en het spel / activiteiten aanbod op de peutergroep worden zorgvuldig gekozen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende hoeken waar de kinderen in kunnen spelen. Het spelen met leeftijdsgenootjes, leren de peuters op jonge leeftijd om met andere kinderen om te gaan.

De peutergroep is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag ochtend van 8.45 uur tot 12.15 uur met een inloop van 8.45 uur – 9.00 uur en uitloop van 12:00 uur – 12.15 uur. In de schoolvakanties is de peutergroep gesloten.

Aan de hand van de hoeveelheid inschrijvingen kijken wij op welke ochtenden wij in de beginfase gaan starten.

Opvang mogelijkheden

In de laatste week voor de zomervakantie sluiten wij het jaar af met een feest.

Wij vinden het leuk om met de kinderen een ‘ schoolreisje’ te doen naar de kinderboerderij. Dit wordt door de pedagogisch medewerkers doorgegeven wanneer dit plaats zult vinden. Wij zullen het ook leuk vinden om daar hulp van ouders voor te gebruiken.

Wat neem je mee naar de peutergroep