Thema's

Thema boerderij, kleuren en vormen, circus en natuur zijn een paar van de thema’s waar we onze activiteiten op toespitsten. Dat geldt voor knutselen, spelletjes spelen, boekjes lezen, of de buitenactiviteiten.

Ravotten in de gezamenlijke ruimte

Soms willen kindjes ravotten en stoeien; even uitrazen. Bij droog weer doen we dat buiten, maar bij slecht weer kan dat ook in de activiteitenruimte of de gymzaal. Daar kunnen kinderen zich uitleven, en worden er spel activiteiten aangeboden.

Afsluiting van het jaar met een groot feest.

Voor de zomervakantie begint en iedereen lekker gaat genieten van zijn of haar vakantie, sluiten wij het ‘peuterjaar’ af met een groot feest. Hierbij zijn alle peuters welkom met papa of mama. Ook zal er een thema aan vast zitten en mogen de peuters zich verkleden.

Buitenshuis

Kijken bij de lammetjes of kalfjes, een uitstapje naar vliegveld Zestienhoven of naar Heinenoord busstation. Een deel van de activiteiten, die altijd aansluiten bij het thema, speelt zich buiten het terrein van Siemenotje af. Daarover informeren wij de ouders altijd vooraf. Ook komt de brandweerwagen of politieauto wel eens langs op het terrein van Siemenotje.